Kids Portraits

Mungkin ada yang tertanya-tanya mengapa saya gemar sangat mengambil gambar kanak-kanak. Entahlah. Bagi saya, golongan mereka ini lebih jujur. Malah apa-apa yang dizahirkan melalui reaksi mereka adalah yang sebenar-benarnya. Mereka tidak pandai untuk berpura-pura sepertimana sebilangan golongan dewasa. Oh. Saya tidak bermaksud untuk menyindir sesiapa di sini. Cuma sekadar pendapat yang saya rasa patut dikongsi bersama-sama untuk direnungkan.

That may have wondered why I enjoy taking pictures young children @ kids. Yeah. For me, they are more honest. In fact what their reaction is communicated through the truth. They are not clever to pretend as some adults. Oh. I did not mean to satirize anyone here. Just simply think that I think should be shared together for thought.

P/s : Sebenarnya saya pernah postkan entry berkaitan “Kids Portraits” dalam Fotopages dulu. KLIK SINI untuk lihat.

In fact, I never related postkan entry “Kids Portraits” in the first Fotopages. CLICK HERE to see.

Regards,

Fadzli [Massa Studio]
+6017 759 2480 / +6013 981 1070
YM ID : wmf2099
Email : wmf2099@yahoo.com
Website : http://www.mediaseni.com
Blog : http://www.mediaseni.com/blog
DeviantArt : http://wavemetafora.deviantart.com
Fotopages : http://luccadjiwa.fotopages.com
Wordpress : http://luccadjiwa.wordpress.com

8 comments on “Kids Portraits

  1. comel gambar2 ni. budak2 pun kiut ajer. 😛

  2. yupp… mmg kiut diaorg semua ni.. gambar2 ni snap secara kebetulan je…

  3. mcm gaya ada. wah yg last pic tu sgt comey laH!! kem salam yek

  4. bagus2…aku pun nk pindah jugak..gambo no 6 cambest… 😀

  5. erm.. terima kasih kepada yg sudi komen…

  6. nice pic…gmbr cndid bdk2 ni nmpak nature jek…:)

  7. tu laa… kalu bleh memang nk bagi semua pic yg palie snap nampak nature..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *